utorak, 3. ožujka 2020.

Susret za mladiće koji razmišljaju o duhovnom pozivu

 
Dragi mladi prijatelju!
 
      Ukoliko razmišljaš o duhovnom pozivu - svećeničkom i/ili redovničkom - pozivamo te da izbližega upoznaš našu redovničku zajednicu, da razmisliš o sebi, svome životu i pozivu u Božjoj prisutnosti na vikend-susretu za duhovna zvanja od 24. do 26. 04. 2020. u samostanu sv. Leopolda Bogdana Mandića u Zagrebu (ulica Sv. L. Mandića 41).
 
     Susret uključuje prigodna predavanja, zajednički razgovor i druženje, molitvu (osobnu i onu Časoslova s fratrima), svetu Misu, klanjanje, priliku za sakrament sv. Ispovijedi.
 
* Informacije i prijave na e-mail kontakt:
 
 

1 komentar:

  1. Moje ime je Merival. Želim zahvaliti dr. Ajayi sjajnom čarobnjaku za pomoć koji mi je pomogao spasiti moj deset godina braka. moj muž je uvijek bio dobar čovjek, sve dok se nije naglo promijenio i počeo me varati s damom po imenu Anna. Moj suprug se prestao vraćati kući u mjeri u kojoj je napustio mene i naše 3 djece. Otišao sam njegovoj obitelji kako bi mi pomogao razgovarati s njim, ali on je to odbio, u tom trenutku nisam znao što bih drugo radio. dok nisam čuo za dr. Ajayija, kontaktirao sam ga i uvjeravao me da će se moj muž vratiti meni i djeci nakon što izvršim neke čarolije, pa sam odlučio pokusati. Nakon nekoliko tjedana iz mog supruga, moj suprug se vratio kući, bio je tako trijezan i ispričao se zbog svega što je učinio meni i djeci. Sve zahvaljujući dr. Ajayi, čarobnjaku koji mi je spasio brak. ako vam je potrebna bilo kakva vrsta duhovne pomoći kontaktirajte ga na Viber / whatsapp: +2347084887094 ili na email: drajayi1990@gmail.com, on je 100% pouzdan.

    OdgovoriIzbriši