utorak, 18. prosinca 2018.

Susret za mladiće koji razmišljaju o duhovnom zvanju

 
 
Mladiće koji osjećaju želju za duhovnim zvanjem - svećeničkim i/ili redovničkim - pozivamo na ''VIKEND SUSRET NAŠE ZAJEDNICE - DOĐI I VIDI'' od 11. do 13. siječnja 2019. godine (susret počinje s okupljanjem 11., a završava s objedom 13. siječnja).
 

Dragi prijatelju!

         Po primjeru sv. Franje Asiškog - čovjeka koji je nadahnuo i nas - i Ti zajedno s nama uđi u dubinu svoga srca te tamo pronađi odgovor na svoje životne čežnje i traženja.
         Ako osjećaš da te Bog zove da mu izbližega služiš - ako je duhovni poziv ono što doista u srcu osjećaš kao nemir i radost, tj. ono što uistinu želiš i tražiš - možda je ovaj susret prvi korak na tom važnom i lijepom putu.
 
        Dok razmišljaš o svome životu i budućnosti možda će Ti susret s nama fratrima kapucinima pomoći pri konačnoj životnoj odluci. Neka ti u tome na poseban način bude izazov, poticaj i primjer život i djelo sv. Franje Asiškog, našeg duhovnog utemeljitelja i nadahnitelja, našeg zemljaka i zaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića, sv. Padra Pija i mnoge druge naše svete i velike kapucinske braće.   

** Zainteresirani mladići za dolazak na ''VIKEND SUSRETU NAŠE ZAJEDNICE - DOĐI I VIDI'' neka kontaktiraju:
 
FRA JURO ŠIMIĆ OFMCap
promicatelj duhovnih zvanja